duminică, 10 iulie 2011

Oprit cu focuri de arma

Vroia sa ajunga in Italia, sa-si croiasca un drum mai bun in viata, dar in schimb s-a ales cu dosar penal si a fost dus inapoi in tara de provenienta, Republica Moldova. Vorbim despre un tanar de 28 de ani, care a trecut Prutul inot, si a ajuns in Raducaneni, cu gandul ca va ajunge mai departe in Oradea, si, mai apoi, in Italia. Excursia i s-a oprit insa brusc, cu focuri de arma, atunci cand a fost identificat de politistii de la frontiera.

Barbatul de 28 de ani a fost identificat in timpul unei misiuni cu masina cu termoviziune. Agentii l-au depistat si au trimis  echipa de patrulare din zona sa mearga sa vada cine e. Pe imaginile surprinse de autospeciala cu termoviziunea se observa clar cum tanarul, atunci cand vede politistii, face drum intors si incearca sa fuga.

Speriat, dupa ce s-a tras focul de arma, cetateanul moldovean s-a predat. A recunoscut ca a trecut raul Prut inot si le-a marturisit politistilor ca incerca sa ajunga in strainatate.

Pe numele lui s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de intrare in tara prin trecerea ilegala a frontierei de stat. In plus, a fost condus inapoi in Republica Moldova.

Cuvinte cheie: raducaneni, frontiera, iasi, focuri de arma


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu