marți, 12 iulie 2011

Acuzatii grave

Un copil aveam si pe acela mi l-au omorat medicii! Este acuzatia grava pe care o face o femeie din localitatea ieseana Dagata. Si-a dus baiatul de 8 ani la spital, pe picoarele lui, si doua saptamani mai tarziu l-au adus acasa in cosciug. Totul, pentru ca medicii nu l-ar fi diagnosticat corect la timp. Doctorii se apara spunand ca micutul a primit toate ingrijirile conform protocolului si ca starea lui s-a agravat din cauza unei boli autoimune de care suferea de cativa ani.


Familia distrusa de durere de abia reuseste sa se dezlipeasca de sicriul baiatului de 8 ani. Oamenii povestesc ca baietelul se plangea de dureri in gat, si pentru ca stiau ca are o boala autoimuna, au vrut sa nu riste si l-au dus la spital. Acolo, copilul a inceput sa se planga si de dureri de burta. La sfatulul unei alte
mamici internate in spital, a mai cerut parerea unui medic.

Dupa operatia de peritonita, starea lui se inrautatea de la o zi alta. I se refaceau mereu analizele, iar medicii le spunea acelasi lucru- se va face bine.


Duminica, Madalin a simtit parca ca ramane fara puteri si i-a spus mamei ca nu o sa o mai vada. Femeia a refuzat sa creada ca isi va pierde fiul, insa cateva ore mai tarziu a privit neputincioasa cum eforturile medicilor de a-l resuscita sunt zadarnice. I s-a spus ca a murit din cauza ficatului, pentru ca il avea putrezit. Diagnostic pe care pana atunci nu il mai auzise.

Conducerea unitatii sanitare s-a autosesizat si a declansat o ancheta interna.

Copilul va fi inmormantat miercuri. Parintii nu au depus inca plangere nici la colegiul medicilor si nici la politie, pentru ca stiu ca acest lucru nu le va aduce fiul inapoi.

Cuvinte cheie: sf maria, copil, dagata, iasi


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu