vineri, 15 iulie 2011

Dosarele pentru "Casa Verde" se mai pot depune pana pe 15 iulie

Iesenii dornici sa-si instaleze sisteme de incalzire care utilizeaza energie regenerabila are trebui sa se grabeasca sa depuna dosarele la Agentia pentru Protectia Mediului. Asta pentru ca data limita de depunere a documentatie este 15 iulie. Dupa aceasta data, in cazul in care suma alocata judetului Iasi, de 3.7 milioane de lei nu va fi epuizata, diferenta ramasa va fi redistribuita judetelor care au inregistrat un numar mai mare de solicitari.
In urma unei decizii a Administratiei Fondului pentru Mediu, programul de finantare "casa verde" se mai deruleaza la nivelul judetului Iasi doar pana pe data de 15 iulie.
De la deschiderea sesiunii, respectiv pe 1 iunie, la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului au fost depuse peste 300 de cereri de finantare, suma acoperita de socilitari fiind de 1,9 milioane lei, adica aproximativ jumatate din valoarea totala a banilor alocati judetului Iasi.
Persoanele interesate sa acceseze fonduri prin programul Casa verde trebuie sa depuna personal documentatia la Agentia pentru protectia Mediului, urmand ca acestea sa fie analizate de reprezentantii Administartiei Fondului pentru Mediu.

Cuvinte cheie: Verde, dosare, limita, data


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu