joi, 14 iulie 2011

Inaugurare cu scandal

Presedintele Consiliului Judetean din Suceava, Gheorghe Flutur, a fost duminica la Iasi. A participat la inaugurarea unui magazin cu produse traditionale din Bucovina, el fiind chiar unul dintre initiatorii proiectului. Astfel de magazine sunt deschise in mai multe judete din tara. La Iasi nu a fost primit chiar bine- in primul rand din cauza preturilor piperate, dar si pentru ca oamenilor nu li s-a parut normal ca la deschidere sa participe politicienii.

Produsele din Bucovina sunt comercializate in mai multe magazine traditionale din tara. La Iasi, este primul de acest gen.

Preturile, sunt, intr-adevar cam mari, recunosc proprietarii magazinului. Sunt insa si de calitate, adauga acestia.

Petru Movila a mers si el la magazinul din Alexandru cel Bun, sa guste produsele. Nu a pierdut ocazia sa atace autoritatile locale spunand ca preturile produselor ar fi mai accesibile daca vanzatorii ar plati mai putin sau chiar deloc chiria spatiului in care isi desfasoara activitatea.

Discursurile politicienilor nu i-au convins pe ieseni sa faca si cumparaturi- sunt prea mari preturile, au spus cei care au calcat pragul magazinului.

Magazinul comercializeaza preparate traditionale din carne, branzeturi, pastrav afumat, fructe de padure si alte produse specifice zonei Bucovina.

Cuvinte cheie: produse traditionale, iasi, bucovina


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu