vineri, 8 iulie 2011

Colaborare transfrontaliera

Asociatia Alternative sociale, in colaborare cu Directia generala de asistenta sociala si protectia copilului a demarat proiectul "Colaborare transfrontaliera in domeniul seviciilor sociale". Acesta este finanatat de Uniunea Europeana prin programul operational comun Romania - Ucraina - Republica Moldova. Prin acest proiect, se doreste realizarea unui schimb de experienta, cu scopul de a fi imbunatatite serviciile sociale din ambele tari.
Prin intermediul proiectului european, ambele parti implicate vor avea posibilitatea de a discuta despre dificultatile intampinate in cadrul serviciilor sociale, dar si de a gasi cele mai bune solutii pentru imbuntatatirea managementului centrelor rezidentiale destinate persoanelor adulte si copiilor.
In cadrul acestui proiect vor fi organizate workshop-uri, in cadrul carora vor fi discutate teme precum: managementul serviciilor sociale sau colaborarea inter-institutionala.
Bugetul alocat acestui proiecteste de 142.000 de euro, din care aproape 130.000 de euro reprezinta contributia Uniunii Europene.

Cuvinte cheie: colaborare, transfrontaliera, Romania, Moldova


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu