miercuri, 6 iulie 2011

Promotii de pana la 80% la Iulius Mall

Vara aceasta se poarta promotiile la IULIUS MALL! În sezonul cald, preturile au început sa se topeasca, astfel încât împatimitii de shopping sunt întâmpinati de magazinele din IULIUS MALL cu reduceri tentante de pâna la 80%.

Pentru tinerii care viseaza la o tinuta trendy de la Kenvelo, acum este momentul sa viziteze magazinul, unde preturile au fost taiate cu pâna la 70%. Stradivarius, Steilmann, Springfield, HV Street, Golden Point, Sofiaman, Valerio Studio, Casual Style, Mona Fasion, Keops, Best sunt alte magazine îndragite care practica promotii de pâna la 50%. Si ZARA a taiat din preturi cu 40%, în vreme ce Nelmar, Junker si Motor îsi ademenesc clientii cu promotii de pâna la 30%. BE YOU ofera un produs gratuit la doua cumparate din colectia noua, iar produsele de vara sunt mai avantajoase cu pâna la 60%. Magazinele cu încaltaminte s-au alaturat si ele campaniei. Discount-uri de pâna la 50% se gasesc la Bata, Il Passo, Noelle si Leonardo si pâna la 20% la Ioana Shoes.

Nici accesoriile si cosmeticele nu fac exceptie de la sezonul promotiilor, astfel ca Marionnaud si Ostrowiec au taiat 50% din preturi. Ochelarii de soare marca Sover sunt cu pâna la 60% mai accesibili, în vreme ce Reaction a redus 40% din preturi la anumite produse. Si hainutele si accesoriile pentru cei mici sunt pentru toate buzunarele: pâna la 50% discount la Il Bimbo si Premaman si mai putin cu 10% la spatiul de joaca Kidsland. Si Diverta a pregatit promotii pentru amatorii de arta, carte si film, care pot face noi achizitii economisind pâna la 80%.

Acestea sunt doar o parte din reducerile de la IULIUS MALL. Grabeste-te! Ofertele bune se termina repede!

Cuvinte cheie: reduceri, iasi, iulius mall, promotii


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu