sâmbătă, 16 iulie 2011

Viol in Dancu

Prin chinuri groaznice a trecut o copila din 15 ani, care a picat victima intr-un scandal intre tatal ei si doi concubini. Ca sa se razbune pe un barbat care ar fi violat-o, o femeie si-a pus concubinul sa o bata si sa o violeze pe fiica presupusului agresor. Iar barbatul nu s-a dat in laturi- a sechestrat copila, a lovit-o si si-a satisfacut poftele sexuale cu ea. Deja e arestat si risca pana la 18 ani de temnita. Si concubina e cercetata, dar in stare de libertate. Pentru instigare si complicitate risca si ea tot 18 ani de inchisoare.

Femeia de 27 de ani locuieste intr-o casa in chirie, impreuna cu concubinul ei si barbatul care ar fi violat-o de doua ori. Sustine ca a fost silita sa intretina relatii sexuale cu el, dar nu a depus niciodata plangere la politie. A preferat sa se razbune prin alte metode- iar victima a picat fiica presupusului agresor. A sechestrat-o, iar concubinul ei a batjocarit-o sexual. Copila are doar 15 ani.

A lovit-o, apoi a violat-o. Cel putin asta arata probele medico-legale.

Barbatul a fost, imediat, arestat de politisti. La primele audieri, si el si concubina, si-au recunoscut fapta. Ulterior si-au schimbat povestea. Indiciile stranse de anchetatori ii incrimineaza insa, iar pedeapsa pe care o risca este de pana la 18 ani de inchisoare.

Cuvinte cheie: dancu, viol, arest, iasi


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu