vineri, 8 iulie 2011

Fermierii care au pana in 40 de ani pot obtine subventii de pana la 25.000 de Euro, din partea UE

Fermierii care nu au implinit inca 40 de ani au toate sansele sa obtina fonduri din parte Uniunii Europene. Astfel, de la 1 iulie va incepe derularea proiectului "Instalarea tinerilor fermieri", care isi propune sa imbunatateasca competitivitatea in sectorul agricol, prin sprijinirea procesului de modernizare. Principalul
obiectiv al proiectului european consta in cresterea numarului de tineri agricultori care incep pentru prima data o activitate agicola.
Tinerii fermieri care intentioneaza sa se instaleze in mediul rural vor putea primi de la sfarsitul acestui an o suma de 25.000 de euro din fonduri europene. Pentru a deveni eligibili, fermierii trebuie, insa, sa indeplineasca o serie de conditii.
Varsta si studiile in domeniul agricol nu sunt singurele cireterii pe care trebui sa le indeplineasca fermierii. Pentru a accesa acest proiect, agricultorii trebuie sa aiba inrte 6 si 40 de unitati de dezvoltare economica.
Pentru a intra in posesia fondurilor nerambursabile din partea Uniunii Europene, fermierii trebuie sa intocmeasca un plan de afaceri pe care sa il depuna la Camera Agricola Judeteana din Iasi.

Cuvinte cheie: fermieri, subventii, UE, nerambursabil


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu