luni, 11 iulie 2011

Protest la inaltime

In loc sa-si petreaca ziua onomastica alaturi de prieteni si familie, un iesean de 27 de ani s-a urcat dis de dimineata pe un stalp, ca sa protesteze. Numai ca, odata ajuns la inaltime, a uitat care ii erau nemultumirile. Omul s-a culcat, chit ca jos incercau sa stea de vorba cu el politisti, jandarmi, pompieri si rude.

Barbatul are 27 de ani si miercuri si-a serbat ziua onomastica. Marti, imediat dupa miezul noptii, a mers intr-un bar din cartierul Nicolina si si-a cinstit colegii de serviciu. La un moment dat, a apelat 112 spunand ca a fost agresat de agentii de paza ai barului. Apoi, spune el, a fost lovit si de politistii care au venit sa aplaneze scandalul.
Politistii au alta varianta- s-au deplasat la locul indicat de barbat si l-au gasit dormind, pe jos. L-au dus la sectie, ca sa depuna plangere, dar acolo s-a razgandit.

Suparat, a plecat de la sectia de politie spre zona Garii. A ales stalpul cel mai inalt si s-a cocotat pana in varf, la aproape 100 de metri inaltime. Obosit insa, dupa peripetiile prin care trecuse in timpul noptii, s-a asezat in fund si s-a culcat.

A fost trezit de politisti. Oamenii legii l-au sunat, ca sa afle ce nemultumiri are de s-a urcat pe stalp. Doua ore s-au chinuit sa-l convinga sa coboare.

Povestea nu a avut final fericit- cel putin nu pentru protestatar. A  fost amendat pentru tulburarea linistii publice iar apoi a fost dus la spitalul de psihiatrie, pentru investigatii.

Cuvinte cheie: gara, protest, stalp


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu