vineri, 15 iulie 2011

Pisici si insecticid printre alimente: asta au descoperit inspectorii OPC in magazinele iesene

Echipele de control din cadrul Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului au facut o descoperire socanta in magazinele alimentare iesene. Astfel, in urma unei reclamatii, au fost gasite la comercializare, pe langa produse expirate si insecticide, vandute fara autorizatie . De asemenea, atentia comisarilor din cadrul OPC a fost atrasa si de prezenta unei pisici, care dormea pe rafturile unui magazin mixt.
Echipele de control de la Comisariatul pentru Protectia Consumatorului au descoperit la un magazin mixt din judet pe langa alimente expirate si o pisica ce dormeau pe un raft. Inedita descoperire a inspectorilor a fost facuta in satul Singer, din comuna Gropnita.
De asemenea, in cadrul unui control la un alt magazin din comuna Movileni inspectorii au gasit, pe langa produse expirate si insecticid, care se poate comercializa numai in spatii autorizate si de catre vanzatori care detin atestate.
Operatorul economic a fost sanctionat cu amenda de 4.000 de lei, respectiv 2.000 de lei pentru produsele expirate si 2.000 de lei pentru lipsa autorizatiei pentru comercializarea insectidelor.

Cuvinte cheie: insecticid, pisica, magazin, OPC


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu