joi, 6 octombrie 2011

Campanie in mediul rural

Alcool. Violenta. Drama. Este numele unei campanii de informare care se desfasoara pana in luna noiembrie, in mediul rural. Pentru ca majoritatea infractiunilor se petrec din cauza consumului de alcool, oamenii legii au decis sa stea de vorba cu cetatenii din judet si sa le explice care sunt consecintele negative ale consumului exagerat de licori bahice. Si pentru ca cel mai bine este sa tai raul de la radacina, campania a inceput printr-o activitate adresata elevilor.

Campania Alcool, violenta, drama isi propune prevenirea actelor de agresiune comise in special in mediul rural, pe fondul consumului de alcool si promovarea serviciilor de asistenta integrata pentru consumatorii de alcool.

Primii care au auzit care sunt consecintele negative ale bauturilor alcoolice au fost elevii. Ei sunt viitorul tarii si este important sa aiba cine sa le explice ce e bine si ce nu, mai ales ca, din pacate, majoritatea traiesc sub influenta parintilor, de cele mai multe ori consumatori cronici de alcool.

Campania este organizata de Inspectoratul de Politie Judetean Iasi si Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog in parteneriat cu Fundatia pentru Sanatatea Familiei si Dezvoltare Comunitara.

Cuvinte cheie: iasi, mediul rural, ipj, alcool violenta drama


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu