joi, 6 octombrie 2011

Blindati cu droguri

O patrula de siguranta publica a depistat trei studenti care aveau la ei un rucsac plin pana la refuz cu o substanta vegetala, suspectata a se incadra in categoria drogurilor de mare risc. Politistii locali le-au confiscat marfa si au predat-o la brigada de combatere a criminalitatii pentru continuarea cercetarilor.

Politistii i-au gasit pe cei trei studenti in zona Oancea. La controlul bagajelor, au gasit asupra lor 3 kg de produs vegetal de culoare verde-oliv suspect de a fi drog de mare risc, trei filtre pentru confectionarea tigarilor artizanale, un briceag multifunctional, un spray paralizant si mai multe lame de catere, care prezentau urme de taiere a produsului vegetal.

Cei trei au declarat ca sunt studenti in Iasi si ca urmau sa se intalneasca cu niste prieteni, ca sa discute despre gasirea unui loc de cazare. Cat despre cele 3 kilograme de droguri, tinerii pretind ca nu stiu nimic pentru ca rucsacul nu era al lor.

Politistii s-au convins ca povestea este inventata atunci cand tinerii au spus ca nu cunosc numele persoanei care i-ar fi rugat sa ii tina geanta.

Cercetarile continua. daca vor fi gasiti vinovatii, studentii risca sa piarda inceputul anului universitar si sa-si continue studiile in spatele gratiilor.

Cuvinte cheie: droguri, politia locala, iasi, etnobotanice


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu