luni, 3 octombrie 2011

Cordunenii, din nou in arest

Liderul temutului clan Corduneanu, Costel, si fratele lui Adrian au fost arestati marti seara, la Baia Mare, pentru ca au incalcat termenii eliberarii conditionate. Cei doi nu aveau voie sa ia legatura unul cu celalalt, dar s-au vazut in ziua in care un frate vitreg de-al lor a fost ucis. Mama Cordunenilor ii acuza pe politistii ca ar fi pus la cale intalnirea dintre frati.

Tribunalul Maramures a decis marti seara sa-i rearesteze pe Costel Corduneanu, considerat liderul gruparii interlope din capitala Moldovei, si pe fratele sau Adrian. Magistratii au luat aceasta decizie, dupa ce interlopii s-au intalnit la sectia a V-a de politie, ca sa identifice cadavrul unui frate vitreg de-a lor.

Femeia spune ca nu e vina baiatilor ei ca au fost chemati la politie in acelasi timp si ca, pana la urma, au fost tot timpul sub supravegherea oamenilor legii si nu ar fi avut cum sa discute altceva in afara de moartea brusca a fratelui lor.
Cei doi frati au dusi la penitenciarul Gherla. S-a dispus arestarea pentru 30 de zile, dar avocatul lor a declarat recurs.

CITESTE SI: Interviu de exceptie cu mama Cordunenilor

Cuvinte cheie: iasi, baia mare, adrian corduneanu, costel corduneanu, arest, ipj


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu