duminică, 9 octombrie 2011

UPA din Iasi organizeaza cursul ”Manager Resurse Umane”

Universitatea ”Petre Andrei” din Iasi ofera tuturor celor interesati posibilitatea de a se perfectiona in domeniul managementului resurselor umane. In luna octombrie va incepe primul modul al cursului ”Manager Resurse Umane”, acreditat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA).
”Cursul abordeaza teme importante si, in aceeasi masura, interesante printre care  management strategic, cultura organizationala si reactii la schimbare, teorii motivationale sau comunicare si feed-back in relatiile de munca. Programul utilizeaza tehnici europene de predare si instruire, bazându-se pe interactivitate, aplicatii si exercitii, oferind participantilor posibilitatea de a-si dezvolta rapid aptitudinile, abilitatile si competentele specifice managerului de resurse umane”, a precizat Conf.univ.dr. Anca Tompea, Decanul Facultatii de Asistenta Sociala si Sociologie si formator in cadrul cursului.
Programul are o durata de 60 de ore si este strucurat pe doua module care se vor desfasura in doua weekend-uri consecutive. La final, cursantii vor sustine un examen constând intr-o proba scrisa si o proba practica ce se va concretiza in realizarea unui proiect si vor obtine diplome recunoscute de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale precum si de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului. De asemenea, fiecare cursant va beneficia de un numar de 5 ore de consultanta gratuita, prin intermediul emailului, ulterior absolvirii cursului. Primele doua module se vor derula in perioada 14 – 16  octombrie, respectiv 21 – 23 octombrie, iar urmatoarele doua din acest an in perioada 11 – 13 noiembrie,  respectiv 18 – 20 noiembrie. Pentru mai multe detalii referitoare la acest program de formare va invitam sa accesati site-ul www.upa.ro.

Cuvinte cheie: upa, cursueri, resurse umane


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu