luni, 21 noiembrie 2011

Deputatul Daniel Oajdea il acuza pe primarul Gheorghe Nichita de sifonarea banului public

Acuze dure din partea deputatului PD-L Daniel Oajdea la adresa primarului Gheorghe Nichita. Democrat liberalul spune ca seful municipalitatii nu a facut altceva decat sa sifoneze banul public, iar iesenii ar trebui sa stie acest lucru. In replica, reprezentantii Primariei spun ca pentru acuzele sale dure, care au adus un
prejudiciu de imagine institutiei, Oajdea va fi chemat in fata instantei. Deputatul Daniel Oajdea il acuza pe primarul Gheorghe Nichita de sifonarea banului public. Democrat liberalul vorbeste de o suma exorbitanta, de trei milioane de euro, pe care primarul ar fi cheltuit-o cu studii, pe care Oajdea le condidera inutile.
Oajdea spune ca primarul ar fi putut cheltui cele 3 milioane de euro pentru achzitia unor autobuze RATP, si nu pe studii care nu sunt de nici un folos pentru comunitate. Reprezentantii municipalitatii spun ca Oajdea va trebui sa probeze in instanta cele declarate. Nu este prima daca cand deputatul PD-L il acuza pe primarul Iasului de sifonarea banului public.

Cuvinte cheie: acuzatii, deputat


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu