luni, 14 noiembrie 2011

O fetita de un an se lupta sa traiasca, dupa ce a fost strivita de un dulap

O fetita de un an si patru luni, din localitatea ieseana Tutora, se zbate intre viata si moarte, dupa ce un dulap si un televizor s-au prabusit peste ea. Micuta a ajuns la spital in coma, cu oasele strivite si cu hemoragie craniana. Mama ei le-a marturisit medicilor ca a iesit 5 minute sa hraneasca animalele din curte, timp in care fetita nu a fost supravegheata si a tras niste sertare de la dulapul pe care era asezat televizorul. Tragedia a ajuns si la urechile politistilor, care au deschis o ancheta.

Copila de un an si patru luni a ramas nesupravegheata cateva minute si a inceput sa se joace langa un dulap pe care era asezat si televizorul. A tras de sertare, iar corpul de mobila s-a prabusit peste ea.

Tipetele micutei au alertat-o pe mama sa, iar acesta a urcat-o in masina si a plecat cu ea spre spital. Vecinii au alertat intre timp si serviciul 112, iar la mijlocul drumului fetita a fost preluata de un echipaj de ambulanta.

Dupa ce i s-au facut analizele, a fost transportata la spitalul de pediatrie "Sf Maria". Acolo, medicii au diagnosticat-o cu traumatisme multiple si hemoragie craniana. Practic, micuta avea oasele sfaramate. Cadrele medicale au sesizat imediat organele de politie si asistentii sociali.

Daca se va dovedi ca tragedia s-a petrecut din cauza parintilor, care au lasat-o nesupravegheata prea mult timp, acestia risca sa fie decazuti din drepturi si copila sa fie luata in grija statului. Deocamdata insa, autoritatile asteapta sa vada cum evolueaza starea ei si daca are sanse de supravietuire.

Cuvinte cheie: ipj, dulap, sf maria, iasi, ancheta


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu