vineri, 25 noiembrie 2011

Si-a anuntat mama printr-un sms ca nu mai poate trai fara iubita lui moarta, apoi s-a spanzurat

Moartea nu i-a despartit de doi indragostiti ieseni. Cuprins de durere, pentru ca iubita lui s-a sinucis in urma cu doua saptamani, un tanar de 24 de ani a procedat la fel, dupa ce zile la rand le-a spus apropiatilor ca se va duce dupa iubita lui. Cu cateva minute inainte sa-si ia zilele, si-a anuntat mama prin sms ca se sinucide. Langa trupul sau neinsufletit, rudele au gasit cinci bilete de adio pe care le scrisese pentru a-si explica gestul.

Tanarul de 24 de ani, din localitatea ieseana Cucuteni, muncea in Italia, alaturi de mama lui, de 3 ani de zile. A cunoscut acolo o ieseanca, de varsta lui, de care s-a indragostit nebuneste. Dupa un an de relatie, ea a plecat in Spania.

Dupa un an in care si-au marturisit sentimentele doar prin telefon si internet, tanara l-a rugat sa plece si el din Italia si sa se mute cu ea. Nu a refuzat refuzul tanarului pe care il iubea si s-a spanzurat. Cuprins de remuscari si de dorul ei, la numai doua saptamani de la inmormantare, a plecat si el pe acelasi drum.

Inainte sa scrie insa biletele, i-a trimis mamei un sms prin care o anunta ca vrea sa se omoare. Innebunita, femeia a sunat la primarul din localitate si l-a rugat sa-i caute fiul si sa-l impiedice. Primarul a ajuns insa prea tarziu.

In urma celor doi indragostiti au ramas acum rudele lor, distruse de durere pentru ca nu le-au observat la timp suferinta si nu au reusit sa impiedice tragediile.

Cuvinte cheie: cucuteni, harhas radu, suicid, iasi


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu