miercuri, 23 noiembrie 2011

Toate persoanele din microbuzul implicat in accidentul din Ungaria locuiesc in judetul Iasi

Un nou accident a avut loc in Ungaria, unde un autocar romanesc a fost lovit de un camion slovac. Trei ieseni si-au pierdut viata, iar alti cinci au fost raniti. Doi dintre ei sunt internati in stare critica. Sofer era un barbat care a evitat sa mearga pe autostrada, ca sa nu plateasca vinieta. De altfel, se pare ca nici nu avea licenta pentru transportul de persoane. Cazul este anchetat de politisti.

Accidentul a avut loc vineri noaptea, dupa ora 2.00, pe drumul numarul 4, spre Abony. Cele trei persoane au murit pe loc. Unul dintre cei raniti se afla in stare critica, iar ceilalti patru sunt raniti usor. La interventie au participat pompierii de la descarcerare din Cegled, o localitate din centrul Ungariei. Acestia s-au chinuit minute bune sa il scoata pe soferul iesean dintre fierale contorsionate.

Politistii nu au stabilit cauza producerii accidentului. De altfel, nu au apucat inca sa anunte nici macar rudele victimelor despre tragedia intamplata. Sotia soferului povesteste ca a aflat de accident de la televizor.

Ieseanul este internat intr-un spital din Ungaria. Celalte 5 persoane care au supravietuit in urma impactului au fost aduse inapoi in Iasi cu o masina pusa la dispozitie de consulatul Romaniei in Ungaria.

Cuvinte cheie: iasi, accident, ungaria


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu