duminică, 27 noiembrie 2011

Politistii au amendat 33 de pietoni pentru traversare neregulamentara

Pietonii care traverseaza pe unde au chef raman o problema fara sfarsit pentru politisti. Zadarnic dau autoritatile bani pentru pasaje pietonale si semafoare inteligente. Pietonii parca se incapataneaza sa-si riste viata si sa incurce traficul. Dovada o fac numarul de raniti si morti care au facut slalom printre masini si au provocat singuri accidente. Agentii de la rutiera au organizat o actiune de depistare si sanctionare a pietonilor indisciplinati, insa n-au avut prea mult succes. Iar asta nu pentru ca politistii nu s-ar fi implicat indeajuns, ci pentru ca oamenii nu s-au lasat impresionati.


Pietonii prinsi ca traverseaza prin loc nepermis invoca scuze dintre cele mai diverse. Ingrijorator este ca atitudinea lor sfidatoare demonstreze ca nu constientizeaza riscurile la care se expun atunci cand se aventureaza sa traverseze prin mijlocul strazii.

Amenda, 134 de lei sau jumatate din suma, platita pe loc, nu ii convinge pe pietoni sa fie mai atenti cu vietile lor. Politistii au dat deja 33 de amenzi.

Politistii vor sta si in zilele urmatoare cu ochii pe pietoni.

Cuvinte cheie: pietoni, amenzi, iasi


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu