duminică, 27 noiembrie 2011

Un iesean s-a omorat din cauza unei discutii aprinse cu sotia sa

Decizie socanta a unui iesean de 28 de ani. Omul si-a pus capat zilelor dupa o cearta serioasa cu sotia sa. Cu nervii intinsi la maximum, barbatul a plecat val vartej de acasa cu o destinatie clara- malul lacului Chirita. Inainte sa se sinucida, ca o pedeapsa parca pentru sotia lui, a scris un sms in care ii spunea unde il gaseste si i l-a trimis. Cateva minute mai tarziu, o persoana care locuieste in zona l-a gasit spanzurat intr-un copac.

Trupul barbatului a fost zarit de o persoana care a trecut cu masina pe langa lacul Chirita, dar soferul si-a inchipuit ca este o haina atarnata in copac si nicidecum un om. Abia cateva minute mai tarziu tragedia a fost anuntata prin 112.

Tanarul nu locuia departe de locul in care a ales sa-si ia viata. Vecinii lui au ramas inmarmuriti cand au auzit ce gest teribil a facut. Il stiau cu totii ca fiind un om gopodar, la locul lui, care nu parea sa aiba probleme atat de grave incat sa se gandeasca la moarte ca la o solutie.

Politistii au gasit pe telefonul barbatului un sms pe care l-a trimis inainte de a se omora, sotiei lui. O anunta prin cateva randuri seci locul in care il gaseste.

Dupa ce au stat de vorba cu sotia, oamenii legii au aflat ca barbatul a plecat suparat de acasa, dupa o cearta pe care cei doi soti au avut-o. Cum nu exista suspiciuni si toate datele arata ca a fost vorba despre sinucidere, imediat ce va sosi raportul autopsiei cazul va fi inchis.

Cuvinte cheie: sinucidere, ipj, lac chirita


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu