joi, 17 noiembrie 2011

Vaslui - Sporting 1-0 si oamenii lui Hizo viseaza la calificare!

Denis Zmeu a reusit aseara un gol de care isi va aminti toata viata. Sporting a plecat invinsa de la Piatra Neamt, iar Vasluiul se apropie de primavara.

Outsider in grupa sa de Europa League, Valsui a aratat aseara ca nimic nu e imposibil daca respecti fotbalul. A invins Sporting Lisabona, scor 1-0, si se apropie de o calificare istorica in primavara europeana.

Senini gratie capitalului de puncte acumulat pana acum, portughezii au jucat aseara, la Piatra Neamt cu o relaxare care a permis Vasluiului mai multe realizari in revansa infrangerii de la Lisabona. Fara Wesley, dar cu aceiasi oportuni si tehnici Adailton si Sanmartean, baietii lui Hizo au trebuit totusi sa se intrebuinteze serios, pentru ca fie si usor deconectata, Sporting are stofa. S-a vazut asta imediat dupa golul lui Zmeu, cand oaspetii s-au pus pe treaba, au inghesuit Vasluiul si au avut cateva bune ocazii. Cu 1-0 pe tabela, romanii si-au adaptat insa partitura si au cautat contraatacul. Puteau mari scorul pana la pauza daca varful, adica Yero Bello, nu ar fi fost unul bont si lipsit de viziune.

Repriza a doua incepe tot cu Bello smulgand racnete dinspre banca la un sut parat de Marcelo si totul parea in continuare la indemana. Adailton are la randul sau o lovitura libera, adica, in cazul lui penalty, dar mingea se loveste de un cap portughez. Mai departe, Vasluiul incearca sa joace inteligent, dat fiind ca timpul lucra pentru ea. Se inchide inspirat in propria jumatate, dar chiar si asa Sporting gaseste solutii si ameninta. "Va fi un meci pentru istorie", spunea capitanul Adailton in ziua meciului si asa a fost: Vasluiul isi scrie propia istorie in vremuri in care granzii Capitalei decad. Acum se afla aproape de cea mai insorita primavara din palmares. (Prosport)

Cuvinte cheie: Hizo, Sporting, Vaslui


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu