miercuri, 30 noiembrie 2011

Un barbat si-a taiat gatul cu un ferestrau, din cauza singuratatii

Esecul in casnicie l-a afectat grav si pe un iesean, de 33 de ani, care a inghitit insecticid de suparare ca l-a parasit sotia. Cand a auzit ca femeia alaturi de care traieste de ani buni vrea sa divorteze, un gand negru de a renunta la viata l-a facut sa recurga la gestul extrem. Mai grav este insa cazul unui alt barbat, din Botosani, care si-a taiat gatul cu un ferestrau. A fost adus cu elicopetrul in Iasi, iar medicii fac tot posibilul ca sa ii salveze viata.

Mama barbatului de 35 de ani a fost cea care a sunat disperata la 112 si a anuntat ca fiul ei zace intr-o balta de sange, cu un ferestrau in mana. Medicii ajunsi la locul solicitarii au ramas inmarmuriti cand au vazut ca barbatul folosise unealta ca sa isi taie gatul. Starea lui fiind foarte grava, s-a luat decizia transportarii lui la Iasi, cu elicopterul.

De la aeroport a fost preluat de un echipaj SMURD si dus de urgenta la spitalul Sf Spiridon, unde medicii specialisti pregatisera deja sala de operatie.

Barbatul locuia singur, motiv pentru care dadea uneori semne de depresie. Povara singuratatii l-a afectat grav si pe un iesean, care atunci cand a auzit ca sotia sa vrea sa divorteze a inghitit doua cani de insecticid.

Dupa ce i s-au facut procedurile specifice de eliminare a substantei toxice, a fost internat la sectia de terapie intensiva. Starea lui este stabila, dar nu a trecut inca pericolul- pot aparea oricand complicatii, avertizeaza medicii.

Cuvinte cheie: botosani, elicopter smurd, iasi, suicid


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu