marți, 22 noiembrie 2011

Un centru din Iasi le gaseste locuri de munca bolnavilor de cancer

"Invingem cancerul impreuna"! Este deviza sub care a avut loc deschiderea oficiala a Centrului Regional pentru terapie integrativa, consiliere si reintegrare sociala a persoanelor diagnosticate cu cancer. Bolnavii vor beneficia de serviciile centrului gratuit, fiind un proiect finantat de uniunea europeana.

La evenimentul de deschidere au participat, pe langa psihologi, asistenti sociali, medici, reprezentanti ai autoritatilor locale si ai ONG-urilor, persoane care au supravietuit cancerului. Acestea au impartasit celor prezenti din experienta lor, au subliniat importanta consilierii psihologice pentru persoanele care se confrunta cu acest diagnostic si pentru familiile lor, si i-au indemnat pe toti cei care se afla in aceasta situatie sa apeleze la serviciile gratuite oferite prin acest proiect, pentru a castiga lupta cu una dintre cele mai temute boli ale zilelor noastre. 

Obiectivul general al proiectului este crearea unei retele de centre cu acoperire multiregionala pentru consolidarea capacitatii, competentelor si stimei de sine a persoanelor diagnosticate cu cancer.

Centrul din bulevardul Tudor Vladimirescu a fost infiintat in cadrul proiectului "Retea multinationala pentru terapie integrativa, consiliere si reintegrare sociala a persoanelor diagnosticate cu cancer", cofinanat din fonduri europene.

Cuvinte cheie: cancer, iasi, ue


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu