marți, 29 noiembrie 2011

Mai multi studenti greci s-au luat la bataie din cauza unei femei

Studentilor greci le plac iesencele. Poate putin prea mult, am putea spune, dupa ce in weekend, intr-un bar din centrul orasului, a iesit un scandal monstru intre mai multi tineri greci. Ei au baut si s-au luat la cearta din cauza unei fete. Scandalul a degenerat, iar petrecaretii au fost ridicati pe sus de politisti si dusi la sectie.

Cetatenii greci, studenti cu totii in Iasi, au mers in barul unui mall si au petrecut cateva ore bune. Paharele au curs, iar la un moment dat un scandal monstru s-a iscat intre ei. Totul ar fi pornit, se pare, din cauza unei femei. Unul dintre tineri a iesit extrem de sifonat din bar- doar politistii au reusit sa-l scoata din mainile colegilor nervosi. Petrecaretii au fost luati pe sus, urcati in duba si dusi la sectia de politie, iar barul a fost inchis, lucru ce le-a starnit nemultumirea si celorlalti clienti.

La sectia a III de politie au aparut, curand, si prietenii celor implicati in scandal, ca sa se asigure ca sunt teferi.

Pentru ca se aflau sub influenta bauturilor alcoolice, politistii au reusit cu greu sa ii stapaneasca. Unii nici macar nu-si mai aminteau unde au fost batuti.

Dupa ce au stat de vorba cu fiecare in parte, oamenii legii au stabilit vinovatii si i-au amendat.

Cuvinte cheie: cafepedia, moldova mall, iasi, greci, scandal, politie


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu