sâmbătă, 19 noiembrie 2011

Un barbat a ajuns la spital dupa ce s-a mutilat cu un cutit de bucatarie

Descoperire socanta facuta de cateva persoane din localitatea ieseana Braiesti. Ingrijorati de soarta unui vecin pe care nu il vazusera de cateva zile, au intrat peste el in casa si intr-o balta de sange, indesandu-si un cutit de bucatarie in abdomen. Rana era atat de grava incat intestinele i-au iesit afara. Se pare ca barbatul de 44 de ani are probleme psihice. Politisti s-au deplsat oricum la fata locului si fac cercetari, pentru a incerca sa afle ce l-a determinat pe iesean sa faca un astfel de gest.

Doi vecini au spart usa si au patruns in locuinta barbatului de 44 de ani. Stiau ca este depresiv si le era teama sa nu fi patit ceva. Imaginea tulburatoare pe care au vazut-o in fata ochilor in momentul in care au intrat in casa le va ramane intiparita toata viata in memorie.

Barbatul a pierdut foarte mult sange, iar rana era extrem de adanca.

A fost transportat la spitalul sf spiridon, unde a si ramas internat. Starea lui este grava, dar are sanse de supravietuire. Dupa ce se va pune pe picioare, barbatul va fi transportat la spitalul de psihiatrie socola.

Cuvinte cheie: iasi, mutilat, braiesti, upu, smurd


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu