luni, 28 noiembrie 2011

O ieseanca de 19 ani a slabit 30 kg intr-o luna. Pastilele de slabit au bagat-o in spital

Pastilele pentru slabit erau sa o coste viata pe o adolescenta de 19 ani din Iasi. Complexata de kilogramele in plus, a inceput sa consume diferite combinatii de pastile care anuntau rezultate minune, iar intr-o luna a slabit 30 de kilograme. Nu a consultat in aceasta perioada niciun medic, iar acum este internata la terapie intensiva. Are probleme in special cu inima si stomacul.

Tanara, care a ajuns pentru a doua oara la spital in ultima luna, le-a marturisit medicilor ca a fost intotdeauna complexata din cauza problemelor de greutate. A tinut fel de fel de cure de slabire, iar cand a vazut ca niciuna nu da rezultatele pe care le astepta, a inceput sa ia pastile de slabit despre care auzise ca sunt eficiente.

Iar asta doar intr-o luna. Organismul ii fusese deja afectat, dar a continuat sa inghita pastile de slabit marind doza de la o zi la alta. Partea proasta este ca a recomandat combinatia devastatoare si altor persoane.

Li s-a plans medicilor ca este eleva in clasa a XII-a si ca se apropie banchetul. Vroia sa arate perfect, asa ca a inghitit 7 tipuri diferite de pastile, ca sa fie sigura ca efectul e si mai rapid.

Este internata la sectia de terapie intensiva, iar medicii au sfatuit-o sa stea de vorba si cu  un psiholog.

Cuvinte cheie: dieta drastica, pastile de slabit, iasi


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu