marți, 29 noiembrie 2011

[FOTO] Un biciclist a murit pe loc, dupa ce a fost lovit de o masina de politie

Un politist din Neamt trebuie sa le dea socoteala colegilor sai de la Biroul Rutier din Iasi, dupa ce a accidentat mortal un biciclist, pe DE583, la iesirea din localitatea ieseana Budai. Primele verificari
arata ca vinovat de producerea accidentului este biciclistul, un barbat de 43 ani, care nu s-a asigurat in momentul in care a efectuat un viraj la stanga si a aparut brusc in fata masinei de politie care era in misiune. Impactul a fost atat de puternic, incat biciclistul a murit pe loc.

Localnicii stransi la fata locului au facut un scandal monstru si s-au opus atunci cand au vazut ca masina de politie urmeaza sa fie ridicata de o platforma. Oamenii erau nemultumiti pentru politistul care conducea autoturismul a fost bagat intr-o alta masina de politie si dus la sectie. Apoi, mai povestesc martorii, colegii lui au scos placute de imatriculare a masinii.


Agentii de la rutiera spun ca vinovat de producerea accidentului pare a fi biciclistul, pentru ca ar fi virat la stanga fara sa se asigure. Politistii continua cercetarile.

Cuvinte cheie: sirca, accident mortal, de583, iasi, politist


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu