duminică, 26 mai 2013

Câştig record la loto: 590 de milioane de dolari

Folositi un browser depasit. Va rugam upgradati-va browser-ul sau activati Google Chrome Frame pentru a va imbunatati experienta pe acest site.

Este cel mai mare câstig obtinut vreodata la loto de o singura persoana.

Un câstigator va încasa suma de 590 de milioane de dolari care era pusa în joc la o loterie în Statele Unite, reprezentând cel mai mare pot câstigat în istorie de o singura persoana, au anuntat organizatorii pe site.Americanii s-au grabit sa cumpere bilete puse în vânzare cu echivalentul a doi euro în supermarketuri si magazine pentru aceasta extragere cu un câstig-record, dupa ce nimeni nu a câstigat cele 364 de milioane de dolari în joc la extragerea precedenta. Daca nu ar fi existat un câstigator sâmbata seara, potul cel mare ar fi fost repus în joc la urmatoarea extragere si ar fi atins fabuloasa suma de aproape un miliard de dolari.Însa un cumparator din Florida a jucat numerele 10, 13, 14, 22, 52 si 11 ca numar complementar, numit si Powerball, si a devenit multimilionar sâmbata, la ora locala 23.00 (duminica, 6.00, ora României). Sansele de câstig erau, potrivit organizatorilor, de aproximativ una la 175 de milioane.Precedentul record la aceasta loterie Powerball a fost de 587 de milioane de dolari, în noiembrie 2012.Suma este al doilea cel mai mare pot în istoria loteriilor si altor jocuri de tip loto în lume. Cea mai mare suma câstigata vreodata a fost de 656 de milioane de dolari, la loteria Mega Millions, în martie 2012, dar a fost împartita între trei bilete câstigatoare.

Cuvinte cheie: + loto, castig, record

$(document).ready(function() {$('#galery').cycle({ fx: 'fade', speed: 2000, timeout: 0, pager: '#galery-nav', pagerAnchorBuilder: function(idx, slide) { // return selector string for existing anchor return '#galery-nav li:eq(' + idx + ') a'; } });}); Mazare la samba

Copyright 2006-2013 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.


Articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu