duminică, 26 mai 2013

Produse bio pentru bebelusi

Sunt cel mai de pret lucru, sunt cea mai bucurie a vietii, sunt una din ratiunile pentru care existam, sunt COPIII NOSTRI. Fiecare dintre noi intelege ca primii ani le pot asigura o viata sanatoasa. Pe langa alimentatie, calitatea si mai ales puritatea cosmeticelor pentru bebelusi pot face diferenta intre un copil bolnav si unul sanatos. Va propunem sa analizam impreuna ceea ce folosim pentru bebelusii nostri.

Pe site-ul www.cosmeticsdatabase.com gasim analize ale majoritatii produselor cosmetice clasice avand precizat gradul de risc si problemele asociate ingredientelor continute. Produsele si ingredientele lor sunt evaluate pe o scara de la 0 la 10.

Produsele analizate contin :

Ftalati - un compus ce are rolul de a pastra culoarea si mirosul acestora. Cauzeaza infertilitate. Grad de risc de la 1 la 10.Parabeni - conservanti ce provoaca alergii si in cantitati mari cancer. Grad de risc 4. Parfumuri sintetice: cauzatoare de alergii si suspectate ca ar favoriza cancerul. Grad de risc 8.Sodium lauryl sulfate (SLS) - provoaca iritatii ale ochilor sau pielii, cade¬rea parului si alte reactii alergice, si formeaza cu alte substante nitrati cancerigeni. Grad de risc 4.Parafina -ulei din petrol, blocheaza porii si inhiba functiile naturale ale pielii. Grad de risc 3.Propylene glycol – cauzator de alergii si reactii toxice. Grad de risc 4.Formadelhida: toxina produsa de ingrediente care poate cauza astm, alergii si chiar palpitatii ale inimii. La o expunere masiva, provoaca greata, disfunctii ale sistemului imunitar si cancer. Grad de risc 7.

Via Naturalia singurul magazin cu cosmetice bio pentru bebelusi din Iasi va ofera gama Douce Nature, o gama ce favorizeaza sanatatea copiilor si conservarea mediului, avand certificare organica ECOCERT Greenlife pentru "cosmetice naturale si organice" si o gama de produse din bumbac organic garantate, provenind din comertul "Fair Trade."

Cu samponul sau lotiunea de curatare pentru bebelusi cu produse formulate din ingrediente active de origine vegetala, avand un parfum subtil si delicat, ingrijirea copilului devine un timp distractiv
Crema pentru iritatii de galbenele si musetel imbogatita cu ulei de migdale dulci hraneste si protejeaza pielea delicata a copiilor. Uleiul de masaj creeaza momente de relaxare si bucurie impreuna cu copilul tau.
Cultivarea bumbacului este una dintre cele mai poluante culturi. Este extrem de daunatoare pentru sanatatea umana si pentru mediu. Folosind bumbac organic copilul tau e sigur sanatos si ia parte la conservarea mediului.

Imbibata intr-o lotiune usoara formata din ingrediente active de origine vegetala, lavetele umede Douce Nature sunt garantate fara sapun, alcool, parabeni, parfumuri sintetice sau agenti de spumare sintetici; Acestea sunt ideale pentru toaleta delicata a copilului dumneavoastra, mentinand pielea bebelusului curata si neteda. Moi si durabile, aceste servetele sunt 100% din bumbac organic garantat. E de prisos sa va spunem ca la produsele conventionale se foloseste bumbac albit cu clor.

Mai multe informatii despre aceste produse puteti citiaici pe site-ul Via Naturalia sau afla in magazinul Via Naturalia unde gasiti cam tot ce va trebuie pentru igiena copilasului dumneavoastra : scutece, lavete umede si uscate, sapun, sampon, lotiuni, creme pentru eritem fesier, uleiuri, lapte de corp, apa termala, sapun de Alep, detergenti hypoalergenici. Pentru copii cu adevarat sanatosi si parinti fericiti.


Articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu