miercuri, 29 mai 2013

Explicaţii ştiinţifice pentru misteriosul OZN zărit deasupra Chinei (FOTO)

În seara de luni, cetatenii din centrul si din sud-vestul Chinei au zarit pe cer un obiect misterios stralucitor. Acum, reprezentantii Academiei Chineze de Stiinte au lansat un comunicat de presa în care anunta ca nu era vorba despre un OZN, ci de o racheta folosita într-un experiment.

Oamenii de stiinta din cadrul Centrului National de Stiinte Spatiale din China au anuntat ca au lansat o sonda spre partea superioara a atmosferei Pamântului dupa ce publicul chinez a postat pe Internet imagini si filmari cu misterioasa nava zburatoare.

„Racheta a fost lansata luni, la ora 21:00, de la Centrul Spatial din Xichang, în sud-vestul Chinei, pentru a investiga particulele energetice si câmpul magnetic din stratul ionizat si din spatiul cosmic”, au anuntat reprezentantii centrului spatial.

Cercetatorii chinezi au anuntat ca experimentul si-a îndeplinit obiectivele, permitând oamenilor de stiinta sa obtina date pretioase despre spatiu la diferite altitudini.

Aceste date se vor dovedi extrem de valoroase atunci când China va efectua noi experimente spatiale si atunci când va fi construita prima statie spatiala chineza.

Oamenii din provincia chineza Hubei au anuntat ca au vazut un obiect în forma de V ridicându-se spre cer la ora 9 seara în cursul zilei de luni.

Restul citeste pe descopera.ro


Articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu