luni, 27 mai 2013

MIREASA VIRGINĂ a fugit de regele poligam din Swaziland

Când ai 13 neveste, este imposibil sa nu ai probleme în casnicie. O simte pe pielea lui regele din Swaziland. Nevasta cu numarul 6 l-a parasit anul trecut, iar una dintre virginele care ar fi trebuit sa devina sotia cu numarul 14 a fugit în Marea Britanei si a cerut azil politic.

Cunoscut drept "dansul fecioarelor", ceremonialul este menit sa-i prezinte regelui din Swaziland cele mai frumoase tinere virgine, dintre care sa îsi aleaga o noua sotie. Desi multi critica acest obicei, sunt tinere care îsi doresc cu ardoare sa fie alese de regele Mswati.

Nu acelasi lucru l-a gândit si tânara care a fugit din tara pentru ca regele ar fi ales-o sa-i devina sotie, în urma cu cîtiva ani. Ea a cerut azil politic în Marea Britanie, dar a aflat în urma cu putin timp ca cererea i-a fost respinsa.

Tânara de 22 de ani se teme acum ca va fi trimisa înapoi în Swaziland si va fi omorâta pentru ca a fugit. Ea a povestit unui cotidian britanic ca sotiile regelui sunt pazite zi si noapte si nu au voie sa faca ce vor. O data pe an, însa, regele îsi trimite nevestele în America la cumparaturi.

realitatea.net


Articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu