vineri, 31 mai 2013

Toyota lanseaza in Romania noul Auris

In perioada 1-3 martie Toyota va organiza in toate showroomurile sale din tara „Ziua Portilor Deschise“, prilej cu care vizitatorii vor putea lua conctact cu noua ge-neratie Auris. Niponii promit un Auris complet redesenat, cu un design exterior sportiv, mai bine echipat si mai economic.

 Gama de motorizari a noii ge-neratii Toyota Auris include doua unitati pe benzina, de 1.3 si 1.6 litri, si doua diesel-uri, de 1.4 si 2.0 litri. Exista si o versiune este hibrida, cu un sistem de propulsie preluat complet de la Prius (benzina 1.8 litri plus motor electric) care dezvolta un maxim de 136 CP si care beneficiaza de o transmisie CVT. La Auris HSD Hybrid bateriile sunt pozitionate sub bancheta din spate, ceea ce mentine volumul portbagajului la cel al versiunii conventionale (360 litri).

Toyota Auris are 5 usi, o lungime de 4,27 metri, un ampatament  de 2,6 metri) si o înaltime de 1,46 metri, fiind unul dintre cele mai compacte modele din clasa sa. Aspectul sportiv este dat de barele din fata si spate, grila modificata si farurile înguste si mai ascutite. Noul Auris ofera o experienta mai dina-mica a condusului printr-o pozi-tionare mai joasa a scaunelor, o suspensie eficienta si o servodirectie electrica ce ofera un raspuns retroactiv si o stabilitate crescuta pe drum. În plus, noul design exterior ofera o performanta aerodinamica excelenta, contribuind la reducerea consumului de carburant si la costuri de exploatare extrem de mici. Noua generatie Auris vine în Romania cu 3 niveluri de echipare: Terra, Luna si Sol. In standard noul Auris are aer conditionat cu reglare automata, scaun sofer si pasageri încalzite, scaun sofer cu suport lombar reglabil electric, Radio CD&MP3 cu 4 boxe, geamuri electrice fata, iar la exterior beneficiaza de oglinzi exterioare reglabile electric, lumini de drum permanente cu tehnologia LED, faruri cu functie „follow me home“.  La capitolul siguranta, Auris vine in standard cu 9 airbag-uri SRS, ABS, sistem de distributie electronica a fortei de franare (EBD), de asistenta la franare (BA), de control al stabilitatii vehiculului (VSC), de control al tractiunii (TRC), de asistenta la pornirea în rampa (HAC) si functie de semnalizare a franarii de urgenta.

Pretul pentru modelul Auris  Terra este de 15.971 euro cu TVA inclus, insa importatorul ofera o promotie înca de la lansare, care reduce pretul de pornire la 14.508 euro cu TVA inclus.


Articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu