luni, 27 mai 2013

Daniela Crudu are un salariu de director de companie. Afla cate mii de euro ia lunar acasa

Dupa ce la începutul anului a renuntat la postul de asistenta în cadrul emisiunii „Un Show Pacatos”, Danilea Crudu a revenit pe micile ecrane la începutul lunii mai.

Tânara în vârsta de 23 de ani prezinta acum emisiunea „SuperBingo Metropolis”, de la Antena 1, alaturi de Mihai Mitoseru. Pentru acest job, vedeta este platita cu 5.000 de euro lunar.

Mai mult, Daniela Crudu a anuntat recent ca pe durata verii îsi va rotunji veniturile cu înca 3.000 de euro pentru trei emisiuni pe care le va filma alaturi de Pepe. Show-ul urmeaza sa fie difuzat cel mai probabil în luna iulie.

Daniela Crudu a început colaborarea cu postul Antena 1 dupa ce a fost aleasa drept asistenta în cadrul matinalului „Neatza cu Razvan si Dani”. În anul 2010 însa, tânara a fost concediata din pricina unui scandal cu Leo de la Strehaia, care o acuza ca i-ar fi cerut bani contra unor favoruri sexuale.

Ulterior, Daniela a revenit în televiziune, ca asistenta a lui Dan Capatos. La aceasta emisiune a renuntat la începutul lui 2013, din pricina geloziei iubitului ei, fotbalistul Mihai Costea, dar si a jignirilor aduse de Gigi Becali, finantatorul echipei Steaua.


Articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu