vineri, 31 mai 2013

Preturi incredibil de mici pentru concedii in programul Vacante la tara

Programul Special Vacante la tara s-a reluat începând cu ziua de duminica, 12 Mai 2013. Pâna în perioada Sarbatorilor Pascale când programul a fost întrerupt, majoritatea zonelor particpante în program s-au bucurat de un aflux important de turisti.

De la lansarea programului au mai aderat si alte pensiuni dintre care le mentionam pe cele situate în Tinutul Neamtului, un important punct de pornire pentru cei ce doresc sa descopere sau sa redescopere frumusetile moldovenesti dar si bucovinene, traditiile locurilor respective dar si arta culinara.

În perioada 14 aprilie 2013 – 15 iunie 2013 se desfasoara a cea de-a XXI-a editie a Programului Special „Vacante la tara”. Ca în fiecare an, acest program este initiat si organizat de Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural – ANTREC România. Destinatarii programului sunt toate categoriile de turisti, turisti care vor avea oportunitatea de a descoperi viata satului, traditiile locurilor respective, ospitalitatea specifica acestui tip de turism si nu în ultimul rând, pot servi o masa traditionala cu bucate specifice fiecarei zone pentru care vor opta.Pachetul de cazare aferent Programul special "Vacante la tara" ofera sejururi de cinci nopti/ sase zile la:

- pensiuni de 2 margarete la pretul de 150 lei/ persoana.*
- pensiuni de 3 si 4 margarete la pretul de 195 lei/ persoana*.

- pensiune de 5 margarete la pretul de 250 lei/persoana*.

Mai multe informatii gasesti pe vacantelatara.ro


Articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu