duminică, 26 mai 2013

Eva Longoria, fara lenjerie intima la Cannes. Face orice pentru publicitate gratuita

Fotografia în care se vede ca actrita, în vârsta de 38 de ani, nu poarta lenjerie intima a facut înconjurul lumii

A devenit o moda! Tot mai multe actrite de la Hollywood vin fara chiloti la lansarea filmelor lor. Ultima care "a comis-o" a fost Eva Longoria, eroina din "Neveste disperate", care a socat la Cannes.

În vârsta de 38 de ani, Eva Longoria a declarat ca s-a simtit umilita când a aflat ca a fost surprinsa, sâmbata, de paparazzi fara lenjerie intima pe covorul rosu. Ea a venit la Festivalul de la Cannes într-o superba rochie sexy de culoarea fisticului. În timp ce urca scarile de la Palatul Festivalelor, pentru a participa la premiera filmului "Jimmy P. Psychotherapy Of A Plains Indian", a trebuit sa-si ridice cât mai sus poalele, pentru a nu le murdari, din cauza unei ploi abundente.

Diva a ridicat rochia cât mai sus, uitând ca pe dedesubt nu avea lenjerie intima, spre deliciul paparazzilor, care au surprins-o fara chilotei. Incidentul s-a aflat, cu viteza fulgerului, si s-a comentat în întreaga lume mai ceva decât cel care a dat fiori actorului austriac Christoph Waltz (56 de ani), când s-au tras focuri de arma în apropierea sa. Starul dadea un interviu, vineri, în studioul Canal +, aflat pe plaja, împreuna cu actorul francez Daniel Auteuil (63 de ani), când un barbat a tras cu un pistol. Din fericire, gloantele erau oarbe

Citeste mai departe


Articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu